knop wat is kindertherapie bij Leontien


Wie is Leontien

Ik ben Leontien Braakman. Ik ben kindertherapeut met hart en ziel. Want kinderen vind ik geweldige mensen. En niets vind ik mooier dan hen spelenderwijs weer op weg te helpen. Zodat ze zich fijn kunnen voelen, ondanks dat ze soms vervelende dingen meemaken. Persoonlijk vind ik het heerlijk om te werken met spel. Want dat is de taal van kinderen die ik (opnieuw) heb leren verstaan, spreken en interpreteren.

Ik geloof dat elk mens alles in zich heeft dat hij in zijn leven nodig heeft. Niet alleen om ‘zich te redden’, maar ook om van zijn leven precies dat te maken wat bij hem past. Kortom: om zich goed te voelen. Maar ik weet ook uit eigen ervaring dat het niet altijd makkelijk is die kracht in jezelf te vinden en aan te spreken.

Op verschillende momenten in mijn leven waren er mensen die mij hielpen die eigen kracht en wijsheid in mijzelf aan te spreken. Ik kan erop vertrouwen en wat er ook gebeurt, uiteindelijk kan ik er ook weer naar terug. Met liefde en plezier wijs ik nu kinderen die weg naar hun innerlijke kracht.

Voor mij is de kern van de therapie die ik aanbied:

VERANDERING VAN BINNENUIT

knop voor kinderen, ouders en verwijzers
knop wie is leontien
knop naar contactformulier